PortailAccueilFAQS'enregistrerConnexion

Partager | 

szukam Polakow w Bretanii

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Aller en bas 
AuteurMessage
kasia
NOUVEAU (ELLE)
NOUVEAU (ELLE)

MessageSujet: szukam Polakow w Bretanii   Lun 24 Jan 2011 - 12:49

kochani
Mieszkam tu ju 14 lat imam troje polsko francuskich dzieci . Bardzo chcialabym aby moje dzieci poznaly rowiesnikow i mogly slyszec jezyk polski troche czesciej niz nasze wyjazdy do Polski. Ja rowniez pogadalabym sobie troche po Polsku. Obecnie mieszkam kolo Saint Brieuc i cczekaaaam na kontakt
Revenir en haut Aller en bas
gosia
NOUVEAU (ELLE)
NOUVEAU (ELLE)

MessageSujet: Re: szukam Polakow w Bretanii   Lun 28 Mar 2011 - 21:09

Kasiu, witaj na forum hmmm, z 3 miesiecznym poslizgiem oops hihi

Mam na imie Malgosia i tez mieszkam w Bretanii, jesli dobrze sie przyjrzysz mojemu avatar, to od razu zgadniesz gdzie mieszkam hihi

Do zobaczenia na forum, pozdrawiam Malgosia
kasia
NOUVEAU (ELLE)
NOUVEAU (ELLE)

MessageSujet: Czesc Malgosiu   Jeu 31 Mar 2011 - 19:53

ale mi milo . Powidz gdzie dokladnie mieszkasz. Ile masz lat?Ile juz czasu jestes w Bretanii? Pisz bezposrednio na moja skrzynke kasiaf@orange.fr Mocne Pa KASIA
joann
NOUVEAU (ELLE)
NOUVEAU (ELLE)

MessageSujet: Re: szukam Polakow w Bretanii   Sam 30 Juil 2011 - 7:56

Witam Was dziewczyny. Ja też od niedawna w Bretanii - 2 miesiące Smile Kasiu napisałam Ci maila jakiś czas temu, ale niestety bez odpowiedzi. Zaglądasz tu jeszcze czasem? Powiem szczerze że troszkę jestem tu jeszcze zagubiona, więc jakaś polska bratnia duszyczka by się przydała. Pozdrawiam
gosia
NOUVEAU (ELLE)
NOUVEAU (ELLE)

MessageSujet: Re: szukam Polakow w Bretanii   Sam 30 Juil 2011 - 10:44

Witaj joann w Bretanii. W jakiej czesci mieszkasz ? Kasia i ja mieszkamy w 22. Pozdrawiam w piekny sobotni ranek Malgosia
joann
NOUVEAU (ELLE)
NOUVEAU (ELLE)

MessageSujet: Re: szukam Polakow w Bretanii   Sam 30 Juil 2011 - 16:12

Hej Gosiu.
Ja tez w 22. Fajnie ze odpisalas, bardzo sie ciesze. Pisalam do Kasi jakis czas temu, bo wyczytalam ze ma dzieciaki, a moj 6-latek nie ma tu z kim sie bawic. Ale moze mail nie doszedl, bo Kasia nie odpisala. Ja wstepnie mialam tu posiedziec do konca wakacji, ale maz chce jeszcze zostac, wiec ja chyba tez.
pozdrawiam

szukam Polakow w Bretanii

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Revenir en haut 
Page 1 sur 1